Încep dezbaterile pe tema refrendumului privind unirea Buzău – Țintești

constantin toma primar buzau
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

În această săptămână, la Buzău va avea loc prima dezbatere publică privind referendumului de luna viitoare.

“Vă invit la prima dezbatere publică despre referendumul ce propune extinderea teritorială a orașului Buzău. Dezbaterea va avea loc pe 25 august, la ora 19:30, la Amfiteatrul din parcul Tineretului.

Alături de cei doi viceprimari, Oana Matache și Ionuț Apostu, vom dezbate  împreună cel mai important proiect de dezvoltare a Buzăului din ultimii 30 de ani. Sunt invitați de asemenea toți consilierii locali municipali, indiferent de partidul din care fac parte.

Participarea și implicarea dumneavoastră sunt foarte importante!” le-a transmis primarul Constantin Toma buzoienilor.

În luna iulie, Consiliul Local Buzău a aprobat proiectul privind organizarea referendumului prin care va fi consultată populația din municipiul Buzău și comuna Țintești cu privire la unirea celor două unități administrativ-teritoriale. “Această inițiativă privind viitorul Buzăului se poate finaliza dacă cetățenii municipiului vor participa la vot, într-un număr suficient de mare, minimum 30% din numărul de alegători pentru validarea Referendumului, și totodată să răspundă cu «DA» la întrebarea «Sunteți de acord cu unirea comunei Țintești cu municipiul Buzău?»”, se arăta în referatul atașat proiectului.

Image