fbpx

Absolvenții buzoieni cu media 10 la examenele naționale, premiați cu câte 3.500 de lei

Absolvenții buzoieni cu media 10 la examenele naționale, premiați cu câte 3.500 de lei

Image
Image

Autoritățile județene din Buzău i-au premiat pe absolvenții care au obținut media 10, în acest an, la Evaluarea Națională sau la Bacalaureat.

Fiecare dintre absolvenții din Buzău care au terminat examenele naționale cu 10 pe linie a primit câte 3.500 de lei. De asemenea, Consiliul Județean a decis să recompenseze, cu 3.000 de lei, și tânăr din sistemul de protecție. În ciuda situației personale dificile, acesta a reușit să ia, la Bacalaureat 9,60!

„I-am premiat pe elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat, tineri deosebiți care merită toate felicitările și gândurile noastre bune! Vă doresc mult succes, viața să vă răsplătească această dăruire și dorință de cunoaștere cu multe oportunități pentru dezvoltare și oameni frumoși care să vă însoțească în atingerea performanței! Noi suntem mândri de voi! Am acordat și un premiu special unui elev din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului,  care a obținut media 9,60 la Examenul de Bacalaureat! Ne-ai lăsat muți de uimire, te respectăm, te admirăm și ne dorim să fii un model pentru generațiile viitoare. Pentru noi ești deja un model, un munte de ambiție, curaj și perseverență”, a transmis președintele Consiliului Județean Buzău.

Premiile au fost acordate pentru Irina – Maria Alexandru (Școala Gimnazială nr. 11 Buzău), Teodora Chiței (C. N. “Bogdan Petriceicu Hasdeu” Buzău), Bianca Ifrim (Școala Gimnazială nr. 1 Rm. Sărat), Ștefania Nechita (Școala Gimnazială “Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu” Buzău), Anca Maria Oprea (Școala Gimnazială “Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu” Buzău), Radiana Pîrvu (Școala Gimnazială nr. 1 Rm. Sărat), Ana Maria Mocanu (C. N. Pedagogic “Spiru Haret” Buzău), Mihail Drăgan (Școala Gimnazială nr. 11 Buzău), Ioana Alexia Vlad (C. N. “Bogdan Petriceicu Hasdeu” Buzău), Carla Elena Sava (C. N. “Bogdan Petriceicu Hasdeu” Buzău), Ana Elena Suditu (C. N. “Bogdan Petriceicu Hasdeu” Buzău), Diana Maria Tulin (C. N. “Bogdan Petriceicu Hasdeu” Buzău), Teodor Cristian Borcan (C. N. “Bogdan Petriceicu Hasdeu” Buzău).

“Un alt premiu oferit este pentru un om drag mie, un om care a devenit prietenul Buzăului și al tinerilor de aici, care ne-a fost alături în organizarea multor evenimente de promovare a județului Buzău și în campania anti-bullying desfășurată în liceele din județ”, a mai spus Petre Emanoil Neagu despre luptătorul Cătălin Moroșanu.

 

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.