fbpx

O femeie din Buzău a vrut să se arunce de la etajul 10, după o ceartă cu fostul soț, dar a refuzat apoi emiterea unui ordin de protecție

O femeie din Buzău a vrut să se arunce de la etajul 10, după o ceartă cu fostul soț, dar a refuzat apoi emiterea unui ordin de protecție

Image
Image

Polițiștii din cadrul Poliției Buzău au fost sesizați miercuri seară, prin apel 112, despre faptul că o femei s-ar fi închis într-o cameră a locuinței, amenințând că se aruncă în gol de la etajul 10 al blocului.

 

“La fața locului s-au deplasat polițiști, împreună cu un negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale precum și pompieri din cadrul I.S.U. Buzău și un echipaj medical de urgență.

Negociatorul a intervenit procedural pentru detensionarea situației, reducerea nivelului de anxietate și stabilirea unui echilibru între planul emoțional și rațional al femeii, astfel că, în urma discuțiilor purtate cu acesta, femeia în vârstă de 42 de ani a fost convinsă să renunțe la gest”, a informat IJP Buzău.

Victima, din Buzău, a recurs la gestul disperat după ce ar fi fost agresată de concubin

“Din cercetări s-a stabilit că apelantul, un bărbat de 53 de ani, din Buzău, în urma unui conflict familial ar fi agresat-o pe fosta soție, actualmente concubină. De asemenea, având în vedere aspectele constatate, în conformitate cu prevederile Ordinul MAI nr. 146/2018, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică, s-a procedat la evaluarea situației de fapt pe baza formularului de evaluare a riscului, persoana vătămată opunându-se emiterii unui ordin de protecție provizoriu”, au mai precizat reprezentanții IJP Buzău.

Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar în cauză polițiștii au deschis un dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Sursa foto: IJP Prahova

 

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.