O copilă a rămas însărcinată în timpul relației cu un individ de 34 de ani. Cei doi s-ar fi cuplat la mare, când fata avea 11 ani

parchetul constanța
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța a trimis în judecată, joi, dosarul unui tânăr de 34 de ani, acuzat de act sexual cu un minor, în formă continuată.

 

Detaliile furnizate de procurori cu privire la acest caz sunt șocante. Se pare că individul ar fi avut o relație în toată regula, vreme de aproape un an și jumătate, cu o copilă care nu avea decât 11 ani la începutul idilei. Mai mult, în acest interval, fata a și rămas însărcinată.

“La data de 28 iulie 2022, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Ș. M., în vârstă de 34 de ani, aflat în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu minor, în formă continuată.

Probatoriul administrat în cauză a relevat că, în perioada noiembrie 2020 - martie 2022, inculpatul Ș. M. a întreținut mai multe raporturi sexuale cu minora S. D. I., în vârstă de 11 ani, la data primului act material, relația dintre aceștia începând, în timp ce se aflau cazați de pe raza Stațiunii Neptun.

Minora a conviețuit cu inculpatul, iar în urma relației a rămas însărcinată cu acesta, sarcina nefiind dusă la termen”, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Trimiterea în judecată reprezintă o etapă din cursul procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: telegrafonline.ro

Image
Image