fbpx

VIDEO - Operațiune dramatică, în Constanța. Un băiat de 14 ani, dispărut în Dunăre, găsit în hipotermie // UPDATE - A fost declarat decesul

Image
Image

Un băiat de 14 ani ar fi intrat în Dunăre să îşi ia papucii şi nu a mai ieşit la mal, au anunțat, luni după-amiază, reprezentanții ISU Constanța. Incidentul s-a petrecut în localitatea Rasova. Echipajele au intervenit inclusiv cu o barcă și o autospecială Smurd, dar și cu scafandri, demarând imediat căutările.

Adolescentul a fost găsit la aproximativ 7 metri de locul unde a fost sesizată dispariţia lui, fiind predat echipajului SMURD, care a început protocolul de resuscitare. Potrivit Ziua de Constanța, care citează informații furnizate de reprezentanții ISU Constanța, după aproximativ 45 de minute, el a fost preluat de un elicopter SMURD, în hipotermie, fără semne vitale, pentru a fi continuate manevrele de resuscitare la Spitalul Judeţean din Constanţa.

Cadrele medicale citate de Ziua de Constanța au explicat că, pentru a fi declarat decedat, pacientul trebuie adus la temperatura normală a corpului care este încălzit cu un grad pe oră.

UPDATE - Băiatul a fost declarat decedat.

Sursa imagini: ISU Dobrogea și IPJ Constanța via ziuadeconstanta.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.