Galați: Poliția caută un bărbat bănuit că a agresat sexual o fetiţă de 10 ani

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Poliţiştii gălăţeni caută un bărbat bănuit că, marţi dimineaţă, a abordat pe stradă o fetiţă de 10 ani, a dus-o în scara unui bloc şi a agresat-o sexual. Bărbatul are între 35 şi 40 ani şi constituţie solidă.
În timp ce mergea pe o stradă din oraşul Galaţi, o fetiţă de 10 ani a fost abordată de un bărbat necunoscut, care a condus-o în scara unui bloc şi a agresat-o sexual.
„Semnalmentele agresorului: vârsta 35 – 40 ani, constituţie solidă, ten măsliniu. Bărbatul era îmbrăcat cu o geacă din material textile de culoare gri, pantaloni, de asemenea, din material textile, de culoare maro şi pe cap purta un fes de culoare neagră. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la identificarea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Galaţi, potrivit MEDIAFAX.

UPDATE

Bărbatul care a agresat sexual o fetiță de 10 ani, în scara unui bloc din Galați, a fost prins. Potrivit polițiștilor gălățeni, în orașul Brăila a fost prins un bărbat care corespunde semnalmentelor din imaginile cu presupusul agresor sexual al fetiței din Galați. Acesta va fi condus la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Galați pentru a fi audiat.
(Foto: MEDIAFAX)

Image