Image

Copil de 9 ani ucis de viitură, în Tulcea

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Tragedie în Tulcea, sâmbătă seară. Un copil de 9 ani luat de viitură a fost găsit decedat de salvatori.

Nenorocirea s-a petrecut în localitatea Casimcea.

Potrivit News.ro, patru persoane ar fi încercat să traverseze un curs de apă cu o căruţă când a lovit viitura. Trei s-au salvat, dar copilul de 9 ani a dispărut, luat de ape. Pompierii au intervenit în zonă cu o autospecială de muncă operativă, un echipaj SMURD, o autospecială de scafandri, o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Copilul a fost găsit fără suflare în jurul orei 23.30, după aproape patru ore de căutări, la aproximativ trei kilometri şi jumătate distanţă de locul în care a fost luat de viitură, informează România TV.

Și în Prahova, la Filipeștii de Pădure, o familie cu doi copii, de 3 și 5 ani, a fost luată de viitură sâmbătă seară. Cel mai mic dintre ei a fost găsit după aproximativ două ore, în urma unei acțiuni care a mobilizat peste 300 de pompieri. Din păcate, acesta nu a mai putut fi salvat.

Citiți și:   Familie cu doi copii luată de viitură, în Prahova. Un băiețel de 5 ani a fost salvat de un pompier aflat în timpul liber // UPDATE - A fost găsit și al doilea copil

Sursa foto: tlnews.ro

Image
Image