fbpx

Trei femei de naţionalitate srilankeză au reclamat că au fost violate de mai mulţi conaţionali

Trei femei de naţionalitate srilankeză au reclamat că au fost violate de mai mulţi conaţionali

Image
Image

Trei femei de naţionalitate srilankeză, angajate ale unei firme de confecţii din municipiul Focşani, care locuiau într-un complex modular de pe raza comunei Garoafa, au reclamat, marţi, că au fost violate de mai mulţi conaţionali.

"La ora 16,47, am fost sesizaţi prin apel la 112 asupra unui posibil viol la un centru modular din comuna Garoafa. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Din primele cercetări, ar fi vorba de doi bărbaţi, dar în urma activităţilor care urmează se desfăşoare, va fi stabilit cu exactitate numărul persoanelor implicate. Victimele sunt trei femei de naţionalitate srilankeză", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu, potrivit AGERPRES.

Cele trei femei au fost preluate de trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vrancea şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" Focşani, pentru evaluare medicală şi expertiza medico-legală.

Potrivit sursei citate, sesizarea privind faptele de viol ar fi fost făcută chiar de angajator, societatea de confecţii unde lucrau atât victimele, cât şi agresorii. La sesizare au fost anexate şi declaraţii ale celor trei victime.

Cercetările sunt efectuate in rem, urmând a se stabili cu exactitate de câte victime este vorba şi de câţi suspecţi.

Imagine cu caracter ilustrativ, Digi24.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.