Bărbatul care şi-a ucis iubita şi pe fiul femeii în curtea unei biserici a fost condamnat pe viaţă

Bărbatul care şi-a ucis iubita şi pe fiul femeii în curtea unei biserici a fost condamnat pe viaţă
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Bărbatul care şi-a omorât fosta iubită, dar şi pe fiul femeii în curtea bisericii din Mihăeşti, judeţul Argeş, a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Sever Ciobanu, bărbatul care anul trecut şi-a ucis iubita şi pe fiul acesteia, convins că femeia îi făcea farmece, a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Potrivit Antena3.ro, atât Tribunalul Argeș, care a fost prima instanță, cât și Curtea de Apel Pitești, au decis condamnarea la închisoare pe viață a bărbatului, decizia fiind definitivă.

În luna mai a anului trecut, bărbatul a ucis-o pe fosta sa parteneră de viață, dar și pe fiul ei, un adolesecent în vârtă de 15 ani.

Totul s-a petrecut în curtea bisericii din Mihăeşti, judeţul Argeş.

Femeia venise să aprindă o lumânare la mormântul părinţilor, fără să știe că era urmărită de bărbatul pe care îl părăsise.

Ucigașul, înarmat cu un cuţit, l-a înjunghiat pe băiatul de 15 ani o singură dată, în zona gâtului. Femeia a fugit în curtea bisericii, dar criminalul a urmărit-o și a prins-o. Bărbatul a înjunghiat-o şi pe ea, tot în zona gâtului, iar apoi, când a observat o persoană în apropiere, s-a tăiat singur, cu acelaşi cuţit. A fost imobilizat de oamenii chemaţi în ajutor.

După crimă, acesta le-a spus anchetatorilor că era foarte supărat pe femeie pentru că îl părăsise, pentru că el nu a mai reușit din acel moment să își refacă viața și a susținut că femeia i-ar fi făcut farmece.

Rezultatele expertizei psihiatriceau arătat că bărbatul a avut discernământ în momentul în care a comis fapta, deși acesta suferă de tulburare mixtă de personalitate.

Acum, criminalul va rămâne în închisoare pe viață.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

Foto Antena3.ro.

Image