Incendiu la locomotiva unui tren. 20 de persoane s-au autoevacuat

Incendiu la locomotiva unui tren. 20 de persoane s-au autoevacuat
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un incendiu a izbucnit, luni, la locomotiva unui tren staţionat în staţia CFR Goleşti din judeţul Argeş, cele 20 de persoane aflate în vagoane autoevacuându-se fără a fi înregistrate victime.

"Pompierii de la Detaşamentul Piteşti şi Garda de Intervenţie Topoloveni intervin cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locomotiva staţionată în gara Goleşti, Ştefanesti. Este vorba despre o locomotivă la care erau remorcate trei vagoane", au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, potrivit unui comunicat de presă citat de Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, în vagoane se aflau 20 de persoane, 17 călători şi trei angajaţi.

Pompierii au reuşit să lichideze incendiul înainte de a se extinde.Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a anunţat că nu a fost afectată circulaţia feroviară, iar călătorii au fost preluaţi de alt tren către Piteşti, fiind demarată o anchetă în acest caz.

"În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 330 din Codul Penal (respectiv infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe căile ferate - neîndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau îndeplinirea lor defectuoasă din culpă), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun", se mai precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

 

Foto ilutrativ Digi24.ro.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!    

Image