fbpx

Primarul din Argeș dispărut, după ce instituția a luat foc și care apoi a provocat un accident, dispărând iar, a fost găsit

Primarul din Argeș dispărut, după ce instituția a luat foc și care apoi a provocat un accident, dispărând iar, a fost găsit

Image
Image

Primarul din Argeș, dat dispărut după ce instituția pe care o conduce a fost distrusă de un foc pus intenționat, a fost găsit de polițiști în noaptea de marți spre miercuri. Paznicul unui mall din apropiere l-a văzut în apele râului Argeș. După ce a dat alarma, primarul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Înainte de acest incident, edilul a fost implicat într-un accident în Gorj, în timp ce era căutat de oamenii legii. La spital, a refuzat să fie internat. Între timp, la anchetatori au ajuns imagini din noaptea incendiului. Primarul a fost surprins de camere în timp ce pleca din zonă.

după ce a fost scos din apă, primarul comunei Beleți-Negreșți le-a spus salvatorilor că a căzut accidental.

Edilul a provocat acum două nopți un accident în Defileul Jiului. Într-o curbă s-a înfipt cu mașina într-un gard de protecție de pe margine și o ambulanță l-a dus la spitalul din Tg.Jiu. Bărbatul a plecat în grabă din spital deși avea fractură de claviculă și mai multe lovituri.

În noaptea în care primăria din Beleți Negreșți a fost incendiată, o cameră de supraveghere l-a surprins când pleca din zonă.

Focul a distrus clădirea Primăriei și o anexă în care se află arhivă. Incendiatorul ar fi scos mai multe dosare din dulapuri, le-a pus pe jos și le-a stropit cu motorina cumpărată pentru utilajele de deszăpezire.

Potrivit stirileprotv.ro, Mihai Marin a fost ales primar anul trecut. Înainte să între în politică a fost agent de securitate. După ce a căștigat alegerile, a declarat că a descoperit mai multe nereguli la lucrările executate în comună și la felul în care a fost aplicată legea fondului funciar.

Recent, instituția pe care o conduce a fost vizată de un control al Prefecturii Argeș, dar raportul nu este finalizat.

Poliția nu a comunicat până acum dacă primarul are vreo implicare în incendiul de la Primărie.

Foto stirileprotv.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.