fbpx

Un bărbat agresiv a spart geamurile unui cămin de bătrâni din Mărăcineni

Image
Image

Duminică seara, în jurul orei 21.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov au fost sesizați că la un imobil din Mărăcineni, un bărbat aruncă cu obiecte în clădirea învecinată, manifestându-se agresiv.
Potrivit universulargesean.ro, bărbatul de 38 de ani a aruncat cu lemne și cărămizi în clădirea de lângă locuința sa, adică un Cămin de bătrâni din Mărăcineni. Au fost sparte mai mute geamuri, iar o femeie, angajată a azilului, a fost lovită ușor și a suferit un atac de panică.
La sosirea polițiștilor, bărbatul s-a comportat în continuare agresiv, motiv pentru care au fost chemați luptătorii SAS Argeș. Mascații l-au imobilizat și acesta a fost condus la sediul Poliției pentru cercetări. Bărbatul susține că a recurs la acest gest, deoarece terenul pe care este construit Căminul de bătrâni ar fi pe pământul său.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire. Potrivit sursei citate, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de luni, 23 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Credit foto universulargeșean.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.