Un primar a sărit rândul şi s-a vaccinat în etapa dedicată cadrelor medicale, apoi s-a lăudat pe Facebook

Un primar a sărit rândul şi s-a vaccinat în etapa dedicată cadrelor medicale, apoi s-a lăudat pe Facebook
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un primar din Călăraşi a sărit rândul şi s-a vaccinat împotriva COVID-19, deşi România este încă în prima etapă a campaniei, în care se imunizează numai cadrele medicale şi celelalte categorii de personal sanitare. Edilul în cauză a şi postat pe o reţea de socializare o fotografie din momentul vaccinării.

Primarul comunei Alexandru Odobescu, Niculae Eremia, a spus pentru Digi24 ca s-a înscris pe lista medicului de familie pentru a se vaccina, după care a mers ieri la centrul de vaccinare și s-a vaccinat. Edilul nu consideră că ar fi o problemă faptul că s-a vaccinat într-o etapă a campaniei în care au acces, în mod normal, doar angajații din sistemul medical. De altfel, el a postat pe Facebook o fotografie din momentul vaccinării, cu mesajul „Responsabilitate! Prima doză de vaccin”.

Ulterior, reţeaua de socializare a afişat un mesaj anunţând că postarea nu mai este disponibilă.

Cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare ar urma să înceapă săptămâna viitoare și include vârstnicii, persoanele din categorii de risc și angajații din domeniile estențiale. Cea de-a treia etapă, destinată populației generale, ar urma să înceapă în aprilie.

Image