Modernizare și pe lotul 2 al DJ 711, între Târgoviște și Băleni

Modernizare și pe lotul 2 al DJ 711, între Târgoviște și Băleni
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Săptămâna trecută au început lucrările de modernizare pe tronsonul care reprezintă lotul 2 al DJ 711, sector care tranzitează municipiul Târgovişte și comunele Ulmi, Comișani, Bucșani și Băleni. În câteva zile se dă startul reabilitării și pe primul lot al drumului județean, iar alte două sunt deja în lucru.

Proiectul pentru acest lot, cu o valoare totală de aproximativ 42.000.000 de lei, vizează reabilitarea unui sector de 16 kilometri de drum județean.

 „Vom moderniza tot ceea ce înseamnă porțiunea drumului județean 711 din municipiul Târgoviște până la intrarea în comuna Băleni. Se vor construi trotuare, poduri și podețe, se vor realiza drumuri de acces către toate proprietățile care se află pe raza acestui drum județean, pe o lungime de 16 km, marcaje rutiere și, nu în ultimul rând, vor fi instalate panouri fotovoltaice pentru toate trecerile de pietoni și se va realiza semnalizarea rutieră. Vor fi create alveole și locuri pentru transportul în comun. Acest drum județean este cuprins într-un pachet mai mare, de 4 loturi. Astăzi au început efectiv lucrările în cadrul acestui lot. La loturile 3 și 4 se lucrează încă de anul trecut. Săptămâna viitoare (săptămâna aceasta – n.r.) vor începe lucrările la lotul 1. Numai pentru lotul 2, valoarea lucrărilor depășește 42.000.000 lei (cu TVA), cofinanțarea fiind asigurată de Consiliul Județean Dâmbovița” a declarat Claudiu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița, în cadrul unei conferințe de presă susținute de primarii din Târgoviște, Ulmi, Comișani și Bucșani.

Lucrările de infrastructură rutieră sunt realizate în cadrul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B pe traseul limită județ Prahova - Moreni - Gura Ocniței - Răzvad - Ulmi - Târgoviște - Comișani - Bucșani - Băleni - Dobra - Finta - Bilciurești - Cojasca - Cornești - Butimanu - Niculești - limită județ Ilfov”, cu o valoare totală de 212.845.189,34 lei. Acesta este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

 

Image