fbpx

Telenovelă de Dâmbovița. Doi indivizi ar fi încercat să o răpească pe iubita unuia. Victima, scoasă pe geamul mașinii în ultima clipă, i-a iertat și a plătit și amendă

Telenovelă de Dâmbovița. Doi indivizi ar fi încercat să o răpească pe iubita unuia. Victima, scoasă pe geamul mașinii în ultima clipă, i-a iertat și a plătit și amendă

Image
Image

Un nou caz de răpire are ca protagoniști doi dâmbovițeni și pe iubita unui dintre ei. Aceștia ar fi mers după femeie, la Craiova, unde ea se dusese pentru a sta cu părinții, după un conflict cu concubinul.

Cazul a fost mediatizat de Sindicatul Europol, după ce victima a scăpat din mașina răpitorilor în ultima clipă, ajutată de o patrulă de ordine publică.

„Femeie luată de pe stradă și forțată să intre într-un autoturism. S-a întâmplat la Craiova.

Clipe de groază pentru o femeie, astăzi, pe o stradă din Craiova, după ce în dreptul ei s-a oprit un autoturism înmatriculat în Germania, cu geamuri fumurii, din care au ieșit doi bărbați care au luat-o pe sus și prin exercitarea de forță au aruncat-o pe bancheta din spate.

Țipetele și răcnetele de disperare ale femeii au fost însă auzite de patrula de ordine publică, formată din colegul nostru, Marian, din cadrul Secției 5 Poliție și jandarmul Gabriel, care se aflau pe o stradă adiacentă. Colegii noștri s-au deplasat ghidați de strigăte și au ajuns în dreptul autoturismului cu pricina.

Șoferul a încercat să demareze, însă colegii noștri au reușit să o extragă pe femeie din interiorul autoturismului prin geamul portierei care era deschis. După ce s-au asigurat că femeia se află în siguranță, colegii au reușit să îi extragă din autoturism și pe cei doi suspecți, pe care i-au imobilizat, cu fața la pământ, prin aplicarea cătușelor.

Doar șansa a făcut ca patrula mixtă să fie în preajmă și să audă strigătele femeii. În celălalt scenariu, la ora aceasta puteam fi în situația unei răpiri cu consecințe neștiute pentru femeie.

Îi felicităm pe această cale pe cei doi colegi și le spunem că suntem mândri de acțiunea lor”, au transmis, inițial, sindicaliștii.

Într-o actualizare, aceștia au anunțat că victima nu a depus plângere, prin urmare în cauză nu a fost deschis dosar penal. În schimb, atât ea cât și iubitul au fost amendați, pentru că în tot cest timp ar fi trebuit, de fapt, să se afle în carantină. “După intervenția polițiștilor pentru salvarea femeii din mâinile celor care au ridicat-o de pe stradă și au introdus-o cu forța în autoturism, avem parte de o răsturnare de situație. Femeia nu mai dorește să depună plângere și susține că a fost vorba doar despre o simplă neînțelegere cu cei doi bărbați. Mai mult, în urma identificării tuturor persoanelor, femeia și unul dintre bărbați s-au întors recent din Elveția, unde susțin că lucrează, fără însă a putea preciza domeniul de activitate, sens în care s-a dispus măsură carantinării, care nu a fost respectată și pentru care celor doi li s-au aplicat sancțiuni contravenționale. Aceasta este doar una din situațiile în care munca polițiștilor poate fi în zadar, doar pentru că «legile» interne ale unor grupări au întâietate față de legile țării”, au comentat sindicaliștii.

Este al doilea caz  în care doi dâmbovițeni sunt acuzați de asemenea, fapte. La jumătatea lunii trecute, niște indivizi au răpit de pe stradă o tânără din Buzău, după ce femeia îl părăsise pe unul dintre ei.

Sursa foto: Sindicatul Europol

 

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.