Mai multe persoane au reclamat la Poliție că au fost amenințate de un bărbat cu o sabie. Individul, oprit cu focuri de armă

amenințare sabie
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bucureștean de 42 de ani s-a plimbat, ieri, cu o sabie, prin Mihăilești (Giurgiu), amenințând cu moartea mai multe persoane. A fost depistat la mai bine de opt ore de la primul incident, urmărit prin oraș, avertizat cu focuri de armă și imobilizat de mascați în timp ce se îndrepta spre locuința fostei cumnate, pe care o tot avertiza de la Crăciun că o va ucide.

 

“La data de 8 ianuarie a.c., ora 10.00, polițiști din cadrul Poliției oraș Mihăileşti – Formațiunea Rutieră au fost sesizați direct, de către un bărbat, din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a fost amenințat cu o sabie, de către un bărbat, aflat într-un autoturism.

Ulterior, Poliția orașului Mihăileşti a fost sesizată, prin plângere scrisă, de către un bărbat, de 63 de ani, din orașul Mihăilești, cu privire la faptul că un alt bărbat i-ar fi distrus capota autoturismului personal și l-ar fi amenințat cu moartea, cu o sabie.

De asemenea, în cursul zilei, o femeie, de 40 de ani, din orașul Mihăilești a sesizat, prin plângere scrisă, Poliția orașului Mihăilești, despre faptul că, în perioada 25 decembrie 2022- 3 ianuarie a.c., a fost amenințată cu moartea, telefonic, de către fostul său cumnat, același bărbat care ar fi amenințat persoana de 63 de ani”, au relatat reprezentanții IJP Giurgiu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 42 de ani, din municipiul București.

“În jurul orei 18.20, în timp ce bărbatul în cauză se deplasa cu autoturismul către locuința fostei cumnate, din orașul Mihăilești, acesta nu s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire efectuate de către polițiști, motiv pentru care luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au utilizat arma din dotare, executând mai multe focuri, atât în plan vertical, cât și asupra pneurilor autoturismului.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, pentru audieri.

În autoturismul acestuia au fost descoperite o sabie și un cuțit, care au fost ridicate de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor”, a mai precizat sursa citată.

Ancheta se desfășoară sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și distrugere.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: IJP Giurgiu

 

Image
Image