Cadouri dulci de la Adient Ploiești pentru toți copiii angajaților, de Ziua Internațională a Copilului

Cadouri dulci de la Adient Ploiești pentru toți copiii angajaților, de Ziua Internațională a Copilului
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

De 1 Iunie, ADIENT Ploiești sărbătorește copilăria și toate darurile ei: veselia, curiozitatea și convingerea că orice devine posibil, dacă ne dorim suficient de mult. Compania a pregătit cadouri dulci, acordate tuturor angajaților Adient și Duvenbeck care au copii cu vârsta până în 18 ani.

„Surprizele pregătite copiilor colegilor noștri sunt doar o parte din modalitățile prin care le mulțumim angajaților noștri pentru toată contribuția lor la ce înseamnă standardele celui mai mare furnizor mondial de scaune auto, pe care îl reprezentăm în România. Ne bucurăm de orice ocazie de a celebra cu marea familie ADIENT momentele importante, atât pe cele din viața personală, cum este Ziua Internațională a Copilului, cât și pe cele din viața profesională”, spune Carmen Bărbulescu, Director de Resurse Umane, ADIENT TRIM Ploiești.

„Pentru noi, la ADIENT TRIM Ploiești, copiii și tinerele generații reprezintă viitorul! De aceea facem tot ceea ce ține de noi pentru a-i susține și a investi în ei, atât prin implicarea în educația formală, de exemplu prin clasele de învățământ dual, cât și prin oferirea de cadouri, la evenimentele importante”, a declarat Adrian Diță, Plant Manager ADIENT TRIM Ploiești.

La ADIENT TRIM Ploiești construim un viitor durabil împreună, prin produse PREMIUM, tehnologii de TOP, încrederea în fiecare dintre noi și cu atenție față de resurse și mediu. De peste 18 ani, echipa ADIENT TRIM Ploiești îmbunătățește experiența unei lumi în mișcare, producând cu mândrie tapițerii Premium pentru cele mai importante mărci de mașini.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 5.800 de angajați și deține șase unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Despre ADIENT:

Adient (NYSE: ADNT) este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu aproximativ 75.000 de angajați în 33 de țări, Adient operează 208 fabrici de producție/asamblare în întreaga lume. Producem și livrăm scaune auto pentru toți producătorii OEM importanți. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărim pe întreg procesul, până la proiectare și fabricare – munca noastră regăsindu-se în 20 milioane de vehicule în fiecare an. Pentru mai multe informații despre Adient, vă rugăm să vizitați adient.com

###

Pentru mai multe informații despre Adient, vă rugăm vizitați adient.com.

Media contact: Petruta Petcu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; +40722 996307, BDR Associates, Hill+Knowlton Strategies Partner.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Image
Image