fbpx

ESZPH: Pentru ape fără deșeuri

ESZPH: Pentru ape fără deșeuri

Image
Image

Vălenii de Munte, 15.07.2022.

Peste 70 de angajați ai Exploatare Sistem Zonal Prahova au participat în data de 14 iulie la o amplă acțiune de voluntariat în  proximitatea Stației de Tratare a Apei Potabile Vălenii de Munte, Prahova, în zona barajului de priză care deservește stația de tratare, la confluența râului Teleajen cu râul Drajna.

Respectul faţă de natură înseamnă respect faţă de semenii noştri şi faţă de noi. Unele dintre cele mai bune idei privind ecologizarea au venit chiar de la angajații noștri, așadar, Exploatare Sistem Zonal Prahova nu a ezitat să îi implice ori de câte ori este posibil în aceste acțiuni.

Protecţia mediului nu este numai responsabilitatea organizațiilor ecologice care se străduiesc să oprească dezastrele, ci a noastră, a tuturor!

Prin aceste acţiuni ne propunem să schimbăm mentalităţi şi sperăm că, prin imaginile pe care le ataşăm, să sensibilizăm opinia publică, în legătură cu comportamentul individual, faţă de deşeurile pe care le generăm.

Ne bucurăm că am reușit să ne strângem într-un număr atât de mare și am acționat împreună spre binele comunității și a mediului.

Am dat un exemplu de bună practică și, mai ales, am oprit plasticul și deșeurile să ajungă în ape, așadar, vom continua să fim activi pe plan local și vom continua acțiuni de ecologizare, prin care să dăm un exemplu de responsabilitate și ne dorim să crească gradul de conștientizare a importanței implicării în viața fiecărei comunități.

**Societatea EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA este principalul producător de apă potabilă pentru populația județului Prahova și de apă de uz industrial pentru multiple societăți comerciale.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.