PRAHOVA: Festival de patru zile, pentru copii, la finalul săptămânii viitoare

PRAHOVA: Festival de patru zile, pentru copii, la finalul săptămânii viitoare
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primăria Măneciu va organiza, cu prilejul Zilei Copilului, un festival de patru zile dedicat micilor sărbătoriți ai începutului de vară. Anunțul a fost făcut astăzi, de primarul Auraș Dragomir.

“Cu prilejul Zilei Copilului, Primăria Măneciu și Consiliul Local Măneciu vă fac cadou: Festivalul Copiilor 2021!

Astfel, organizăm pentru voi patru zile de jocuri și concursuri interactive în aer liber.

Primele două zile (joi, 27 mai și respectiv vineri, 28 mai) se desfășoară pe terenul de sport al Școlii Măneciu-Pământeni între orele 12:00-19:00.

În zilele de sâmbătă, 29 mai și duminică, 30 mai, între orele 09:00-16:00, activitățile și concursurile au loc  pe terenul de sport al Colegiului Ferdinand I din Măneciu-Ungureni.

Printre jocurile propuse se numără jocurile interactive Trampoline, Castel Camelot, Street Racket, Twister, Școala de șoferi juniori, Tir cu arcul, Curling, Ski pe iarbă, Hockey pe iarbă și Cursa cu saci.

Activitățile și concursurile interactive sunt dedicate copiilor cu vârsta cuprinse între 3 și 13 ani”, a transmis edilul.

Administrația locală nu a stabilit doar programul evenimentelor, ci și un set de reguli necesare în contextul epidemiologic încă destul de complicat.

“Din motive de siguranță, în perioada aceasta de pandemie, fiecare grup de copii nu va depăși numărul maxim de 30 de persoane concomitent.

Copiii între 3 și 8 ani trebuie să fie obligatoriu însoțiți de un părinte sau un adult.

Organizatorii vor asigura dezinfectarea echipamentelor și obiectelor care vor fi utilizate în timpul Festivalului Copiilor 2021”, a mai precizat primarul comunei.

 Sursa foto: arhivă (Facebook/ Auraș Dragomir)

 

Image