Primarul din Lapoş şi-a pierdut mandatul, după condamnarea pentru o infracţiune rutieră

Primarul din Lapoş şi-a pierdut mandatul, după condamnarea pentru o infracţiune rutieră
Primarul comunei prahovene Lapoş, Dumitru Ţîrlea, şi-a pierdut mandatul după ce a fost condamnat pentru conducerea unei maşini sub influenţa alcoolului
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Condamnat cu suspendare pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, primarul comunei prahovene Lapoş, Dumitru Ţîrlea, şi-a pierdut mandatul. Prefectul de Prahova a semnat în această săptămână ordinul de încetare.

Prefectul de Prahova a semnat vineri ordinul prin care mandatul edilului încetează înainte de termen, ca urmare a condamnării penale.

Primarul din Lapoş şi-a pierdut mandatul, în urma condamnării penale

Dumitru Ţîrlea a fost condamnat penal în luna februarie de către Curtea de Apel Ploieşti la doi ani de închisoare cu suspendare şi 80 de zile de muncă în folosul comunităţii, după ce în luna mai 2018 fusese prins băut la volanul unui autoturism. La momentul respectiv, edilul acuza o tentativă de discreditare din partea unor rivali politici.

Decizia instanţei de apel a menţinut condamnarea dată de instanţa de fond şi a fost definitivă.

La momentul condamnării, reprezentanţii Prefecturii anunţau că aşteaptă comunicarea oficială din partea instanţei înainte de a analiza situaţia edilului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image