fbpx

Scene șocante în Teleorman. Elevă bătută cu pumnii și picioarele de colege

Scene șocante în Teleorman. Elevă bătută cu pumnii și picioarele de colege

Image
Image

O elevă a fost bătută, înainte de-a pleca spre casă cu microbuzul școlar, de trei colege de clasă. Directorul unității de învățământ nu a luat măsuri împotriva agresoarelor. Pedepsit a fost colegul de bancă al victimei, care a filmat întregul moment. 

Potrivit realitatea.net, cazul șocant s-a petrecut în fața unei școli din județul Teleorman, în comuna Segarcea-Vale. Nimeni nu a luat nicio măsură în momentul incidentului șocant, nici colegii, nici cadrele didactice. Ulteiror, tatăl fetei a depus o plângere la poliție dar nu a fost luat în seamă, potrivit propriilor declarații.

Săptămâna trecută, fata a fost oprită la ieșirea din școală de colege de-ale ei, care au amenințat-o că o vor bate. Agresoarele au scos-o cu forța din curtea școlii și au început să o lovească.

Atât colegii, cât și șoferul microbuzului școlar care erau în fața școlii nu au intervenit în conflict. 
Doar colegul de bancă al fetei agresate care a filmat scenele șocante s-a ales cu nota scăzută la purtare. Așa au ajuns imaginile și la părinții fetei bătute. Aceștia anunțaseră că vor depune plângere și la Inspectoratul Școlar București.

Directorul unității de învățământ ar fi încercat să mușamalizeze acest caz, potrivit sursei citate.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto ilustrativ, realitateadebrasov.net.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.