fbpx

Gorj: Tânăr eliberat în baza recursului compensatoriu, reţinut de poliţiştii pentru tâlhărie

Image
Image

Un tânăr de 21 de ani din judeţul Hunedoara, eliberat în ianuarie din penitenciar în baza recursului compensatoriu, a fost reţinut de poliţiştii din judeţul Gorj. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, tâlhăria a avut loc joi seara, în parcarea unui bloc din Târgu-Jiu, poliţiştii descoperind că agresorul a smuls poşeta unei femei de pe umăr şi a îmbrâncit-o, este un fost deţinut care a ispăşit o pedeapsă pentru furt şi care a fost eliberat din Penitenciar în luna ianuarie, în baza recursului compensatoriu.
„Poliţiştii din Târgu-Jiu au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un tânăr de 21 de ani, din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Joi, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că vecina sa, de 67 de ani, ar fi fost victima unei agresiuni şi i-ar fi fost sustrasă geanta, în care avea documente personale şi suma de 200 de lei, de către o persoană necunoscută, în timp ce se afla în parcarea blocului unde locuieşte”, a declarant pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Suspectul a fost identificat de poliţişti în Petroşani şi dus la sediul Poliţiei. Elva fi audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, care vor stabili dacă va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.