fbpx

Au fost prinși hoții care au jefuit mașina Poștei în Balș. Poștașul este complice

Image
Image

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Olt au reținut, marți, patru bărbați bănuiți că, în noaptea de 8 spre 9 septembrie, au jefuit o mașină a Poștei Române, în Balș. Printre cei reținuți se află și poștașul care ar fi fost bătut de hoți și care a fost transportat la spital. El este bănuit de complicitate la jaf.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul de Investigații Criminale, au efectuat, marți dimineață, opt percheziții domiciliare pe raza municipiilor Slatina și Caracal, în dosarul privind sustragerea sumei de bani din mașina Poștei Române din noaptea de 8 spre 9 septembrie, de pe raza orașului Balș.

Potrivit OLT-ALERT în urma descinderilor, opt persoane au fost conduse la sediul IPJ Olt, pentru audieri.
„În urma probatoriului administrat, patru bărbați cu vârstele cuprinse între 24 și 50 ani, din municipiul Slatina și comuna Ipotești, sunt bănuiți că, în urma unei înțelegeri anterioare, ar fi simulat comiterea infracțiunii de tâlhărie în vederea sustragerii banilor aflați în mașină”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.
Față de cei patru bărbați s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca, miercuri, să fie solicitată arestarea preventivă.
Potrivit sursei citate, printre cei reținuți se află și poștașul care se dădea victimă, susținând că ar fi fost agresat de hoții care au jefuit mașina Poștei.
Acțiunile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, a polițiștilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Craiova și a polițiștilor din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale Olt și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt.

Evenimentul s-a petrecut în noaptea de 8 spre 9 septembrie, când mai multe persoane au „bătut” un poștaș, reușind să sustragă din mașina Poștei o geantă plină de bani care erau destinați plății pensiilor.

Credit foto OLT-ALERT.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.