fbpx

Tren de călători deraiat, după ce terasamentul s-a umplut cu aluviuni. CFR asigură transbordarea oamenilor

Tren de călători deraiat, după ce terasamentul s-a umplut cu aluviuni. CFR asigură transbordarea oamenilor

Image
Image

Traficul feroviar a fost întrerupt pe ambele fire de circulaţie între Călimăneşti şi Cozia, din cauza ploilor abundente căzute în cursul nopţii de luni spre marţi, care au „spălat” terasamentul căii ferate. Un tren a deraiat, însă călătorii au scăpat nevătămați, informează Compania Natională de Căi Ferate CFR SA.

Trenul, care circula pe ruta Râmnicu Vâlcea – Sibiu, avea în compunere 2 vagoane. Din cauza scurgerilor de pe versanţi, pe firul de cale ferată au ajuns aluviuni care dus la deraierea locomotivei şi a primului vagon, informează Digi24. În tren se aflau nouă călători care nu au suferit vătămări.

Calea ferată a fost afectată prin depunere de aluviuni şi spălarea terasamentului pe ambele şine, pe o distanţă de aproximativ 300 de metri, mai arată sursa citată.

Pentru asigurarea continuității circulației feroviare, reprezentanții Regionalei CF Craiova asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto între stațiile Călimănești - Lotru. Această măsură se va menţine pănă la finalizarea operaţiunilor desfăşurate la faţa locului.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.