fbpx

Șoferul unui microbuz cu pasageri a încercat să treacă granița, în Arad, pe contrasens pentru a evita triajul epidemiologic

Șoferul unui microbuz cu pasageri a încercat să treacă granița, în Arad, pe contrasens pentru a evita triajul epidemiologic

Image
Image

Un şofer de microbuz care transporta pasageri din străinătate în Bacău a trecut frontiera, la Nădlac (Arad), pe contrasens, pentru a evita triajul epidemiologic şi riscul ca ocupanţii vehiculului să fie puşi în carantină.

Bărbatul este cercetat penal, pentru “intrare prin trecere frauduloasă a frontierei de stat”. Incidentul a avut loc în zona Arad, la intrarea în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, de pe DN 7.

“Poliţiştii de frontieră care îşi desfăşurau activitatea pe sensul de intrare în România au observat un microbuz care se deplasa pe contrasens, pe sensul de ieşire din ţară. Microbuzul a fost oprit pentru verificări, ocazie cu care s-a constatat că la volanul autoturismului se afla un cetăţean român, iar împreună cu acesta, ca pasageri, se mai aflau opt cetăţeni români, domiciliaţi pe raza judeţului Bacău, care veneau din Ungaria. Întrucât mai mulţi pasageri, inclusiv şoferul, nu îndeplineau condiţiile de exceptare privind măsura carantinării la intrarea în România, sosind dintr-o ţară cu risc ridicat de infectare cu virusul SARS-CoV-2, aceştia au încercat să evite controlul de frontieră şi triajul epidemiologic efectuat de lucrătorii Direcţiei de Sănătate Publică”, a informat, marţi, Poliţia de Frontieră Arad, potrivit stirileprotv.ro.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.