fbpx

Șofer de ATV fără permis, oprit de polițiști cu focuri de armă

Image
Image

În noaptea de duminică spre luni polițiștii timișoreni de la Rutieră au urmărit doi tineri care se deplasau cu un ATV, și nu au oprit la semnalele oamenilor legii. Cel care conducea nu avea permis.

Potrivit tion.ro, cei doi tineri au fost observați de polițiști în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3, pe Calea Martirilor din Timișoara. Se deplasau cu un ATV, iar oamenii legii le-au făcut sem să oprească pentru control. Cel care conducea a accelerat însă brusc și a încercat să scape.

Polițiștii au pornit în urmărirea celor doi, fiind nevoiți să tragă șase focuri de armă în plan vertical. Tinerii au reușit însă să fugă, iar în localitatea Giroc fugarii au abandonat ATV-ul și au fugit.
Potrivit sursei citate, cei doi au fost identificați imediat după aceea. Oamenii legii i-au dus la audieri. Cel care conducea, un tânăr de 18 ani, s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis. Celălalt, proprietarul ATV-ului, în vârstă de 22 de ani, s-a ales și el cu doar penal pentru încredințarea unui autovehicul unei persoane cunoscute care nu posedă permis de conducere.

Imagine cu caracter ilustrativ.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.