fbpx

Fete de la un centru de plasament pentru copii cu dizabilități, obligate să se prostitueze

Image
Image

Polițiștii și jandarmii fac percheziții, marți dimineață, într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism.
Potrivit Opinia Timișoarei, una dintre adresele la care s-a descins este Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilități Recaș (Timiș). Anchetatorii au suspiciuni că patru fete cu handicap din acest centru ar fi fost racolate și obligate să se prostitueze.

Conform sursei citate, totul a început după ce în vara acestui an o tânără din Centrul de la Recaș a sunat la 112 susţinând că a fost violată. Poliţiştii au început imediat cercetările şi au descoperit că alarma a fost falsă, dar şi-au dat seama că au de-a face cu o grupare ce folosea fetele instituţionalizate.

În urma anchetei a reieşit că patru tinere care stăteau în Centru au fost convinse, una dintre ele prin ameninţare, să se prostitueze.

Una dintre tinere era cea care le racola pe colegele ei şi le convingea să întreţină relaţii sexuale cu diferiţi bărbaţi din Recaș.

Proxeneţii luau banii, iar fetele primeau cosmetice, ţigări şi dulciuri.

Poliţiştii de la Combaterea Crimei Organizate, împreună cu mascaţii de la jandarmi au descins la două adrese, la locuinţele a doi suspecţi din Recaș. Într-una din case au descoperit două fete şi doi băieţi care au fost duși la secţia de poliţie pentru verificări.

Anchetatorii spun că una dintre victime a fost ameninţată de mai multe ori de către membrii reţelei şi obligată să se prostitueze.

În acest dosar se fac cercetări pentru infracţiuni de constituire de grup infracţional organizat şi trafic de minori.

Sursă foto Opinia Timșoarei.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.