fbpx

Un medic radiolog diagnosticat cu coronavirus, la o lună după rapel

Un medic radiolog diagnosticat cu coronavirus, la o lună după rapel

Image
Image

Marius Moise este medic radiolog la o clinică privată din Timişoara. La începutul lunii ianuarie a primit serul de la Pfizer, 21 de zile mai târziu a făcut şi rapelul, iar la mai bine de o lună, pe 28 februarie, a aflat că este pozitiv la Covid-19, deşi îşi făcuse şi testul de depistare a anticorpilor.

“Am făcut analiza, mi-a ieşit un număr de 600, undeva peste 400, teoretic se pare că imunitatea este formată, dar se pare că şi cu nivelul de 600 nu am avut suficientă imunitate. E posibil să fie noua tulpină care e uşor mai agresivă. Oricum şi simptomele covidului sunt destul de nespecifice aşa că doar un test PCR poate pune un diagnostic cert” a spus medicul Marius Moise, potrivit Antena3.

Medicul a avut simptome ușoare, dar a crezut iniţial că e vorba de o viroză. Ştia de la început că există riscul să facă boala, chiar şi vaccinat fiind.

“Practic, sunt printre cei 5% cărora vaccinul nu le oferă o protecţie suficientă. Sfatul meu pentru toţi oamenii e să nu intre în panică, vaccinul trebuie făcut dacă există posibilitatea!” a adăugat medicul potrivit sursei citate.

 

Imagine cu caracter ilustrativ, Digi24.

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.