fbpx

Bogdan, muncitorul care și-a pierdut viața în accidentul de muncă de la Ariceștii Rahtivani, a lăsat în urmă doi copii și o soție îngenuncheată de durere

Bogdan, muncitorul care și-a pierdut viața în accidentul de muncă de la Ariceștii Rahtivani, a lăsat în urmă doi copii și o soție îngenuncheată de durere

Image
Image

Un accident de muncă a curmat, ieri, viața unui bărbat de 41 de ani. Este vorba despre un angajat al unei firme din Ariceștii Rahtivani, ucis de un cablu metalic. Bogdan a lăsat în urmă o soție și doi copii, de 3 și 8 anișori, fără niciun sprijin în fața nenorocirii care i-a lovit.

 

Familia părintelui Marius Gheorghe, de la Parohia Pleașa, a lansat astăzi un apel pentru femeia și cei doi copii din Stăncești care își plâng acum soțul și tatăl.

“Ziua de ieri trebuia să fie una ca toate celelalte. Bogdan a plecat de acasă, și-a îmbrățișat soția și copiii, fără să știe ca va fi pentru ultima dată.

Bogdan și-a pierdut viața în urma unui accident cumplit la muncă. Durere, neputință și multe lacrimi… sunt doar câteva dintre cuvintele care pot descrie situația lor. Sunt cu toții în stare de șoc. Cu toții suntem. Casa în care locuiesc este construită de el. Singur a muncit pentru ca cei mici să aibă un loc pe care-l numească «acasă».

În acest loc, cei mici îl vor aștepta de acum pe tati, fără ca el să mai treacă vreodată acest prag. Îi va veghea de acum de Sus, de la Dumnezeu, încredințați fiind că jertfa este cea care ne mântuiește.

Raluca lucrează și ea de acasă, pentru că nu are cu cine să își lase copiii. Fetița are 3 ani. Băiatul mai mare, de aproape 8 ani, merge la școală. Nu au niciun fel de ajutor…

Ii cunoaștem de mai mulți ani, fetița fiind botezată de soțul meu.

De aceea, dacă doriți să faceți o faptă bună pentru ei, să știți că merită și că ei chiar au nevoie. Au rămas cu datorii extrem de mari, rate la bănci, CAR-uri….pe care credeau că le vor putea achita în timp. Măcar aceasta greutate să o luăm, atât cât se va putea, de pe umerii lor… Raluca este prăbușită de durere și își caută puterea pentru a lupta mai departe pentru copiii lor…

De aceea, Raluca are nevoie să știe ca nu este singură în aceasta luptă si că noi, cei care putem, îi vom fi alături. Așa ne învață și Sfântul Pavel:

«Întristați-vă cu cei ce se întristează…».

Cei care doresc să o sprijine, vă rog sa luați legătura cu Raluca.

De asemenea,

Indicăm și contul ei pentru cei care care doresc să o ajute cu donații.

Vă mulțumesc în numele lor!

Dumnezeu să-l așeze în Lumina Veșniciei pe Bogdan!

Dumnezeu să-l ierte!

DĂNILĂ RALUCA

RO64BTRLRONCRT0CL7787101” este apelul publicat astăzi de Grațiela Gheorghe.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.