fbpx

Cererile pentru dispozitive medicale pot fi transmise on-line sau prin poștă către CAS Prahova

Cererile pentru dispozitive medicale pot fi transmise on-line sau prin poștă către CAS Prahova

Reprezentanții CAS Prahova au transmis o informare cu privire la posibilitatea ca asigurații să transmită, prin e-mail sau prin poștă, cererile pentru a obține dispozitive medicale.

“Având în vedere contextul epidemiologic actual, în scopul de a respecta prevederile legale impuse de situaţia sanitară, persoanele care se adresează C.A.S. Prahova pentru obţinerea dispozitivelor medicale sunt încurajate să depună solicitările respective prin e-mail sau poştă. Documentele necesare sunt : cererea-tip, actele de identitate (titular solicitare, respectiv aparţinător), recomandarea medicală. Adresele de mail la care pot fi trimise solicitările sunt : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Adresa de corespondenţă a instituţiei este : Ploieşti, str. Praga nr. 1”, au transmis reprezentanții CAS Prahova cu privire la modalitatea de transmitere a solicitărilor pentru dispozitive medicale de care pot beneficia asigurații.

Cine poate beneficia, prin CAS, de dispozitive medicale

Potrivit informațiilor publicate de CAS Prahova, asigurații au dreptul la dispozitive medicale destinate recuperării unor deficiente organice sau fiziologice - pentru corectarea văzului, auzului, protezarea membrelor și la alte materiale de specialitate, cu sau fără contribuție personală. 

Echipamentele se acordă la recomandarea medicului de specialitate și cu aprobarea caselor teritoriale, iar diferența dintre prețul de vânzare și prețul de referință suportat de casele teritoriale va fi achitată de către asigurat direct furnizorului. 

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.