De netrecut. Lukas Zima a prins echipa etapei

Zima Petrolul
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 18-a:

PORTAR

Lukas Zima (Petrolul Ploiești) - Datorită intervenţiilor portarului ceh, ploieştenii şi-au continuat seria meciurilor fără înfrângere.

FUNDAŞI

Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova) - A depus un efort consistent în cele 81 de minute în care s-a aflat pe teren, reuşind să impună respect.

Gabriel Mutombo (FC Botoşani) - O prestaţie sigură. A câştigat majoritatea duelurilor în care a fost implicat.

Raul Da Silva (Universitatea Craiova) - Experimentatul fundaş brazilian a făcut un joc solid în centrul defensivei Universităţii Craiova.

Miguel Gomes Silva (Oţelul Galați) – A fost la înălţime! A oprit orice încercare adversă de a pătrunde pe flancul său.

MIJLOCAŞI

Eric Omondi (UTA Arad) - Introdus la pauză, s-a dovedit a fi o mutare inspirată, asta deoarece a contribuit la ambele reuşite ale arădenilor.

Juri Cisotti (Oţelul Galați) - Este un jucător exponenţial în sistemul gândit de Dorinel Munteanu. Pe lângă golul marcat, a dominat centrul terenului.

Alexandru Chipciu (Universitatea Cluj) - Căpitanul Universităţii Cluj şi-a trecut în cont o nouă pasă decisivă, a patra din acest sezon.

ATACANŢI

Marius Ştefănescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Graţie dublei reuşite de el, covăsnenii au luat trei puncte extrem de importante în lupta pentru un loc în play-off.

Rivaldinho (Farul Constanța) - Al doilea joc la rând în care a marcat. În plus, a reuşit şi o pasă decisivă.

Constantin Budescu (Farul Constanța) - Responsabil cu spectacolul! A marcat şi a oferit un assist de clasă. Are patru goluri şi șase pase decisive în ultimele 10 apariţii în SuperLiga României.

ANTRENORUL ETAPEI

Dorinel Munteanu (Oţelul Galați - FOTO) - După titlul câştigat la finele sezonului 2010-2011, fostul mare internațional scrie din nou istorie cu Oţelul, pe care a luat-o din eşalonul al treilea, a promovat-o în al doilea, apoi în Superligă, competiţie în care impresionează. Ultimul rezultat, victoria pe terenul liderului, a venit să confirme jocul bun prestat de gălăţeni cu precădere în deplasare, unde sunt neînvinşi.

 

 

  

Image