Image

Răsturnare de situație. Tinerii din Brăila, acuzaţi că au violat o fată de 10 ani, au fost puşi în libertate

Răsturnare de situație. Tinerii din Brăila, acuzaţi că au violat o fată de 10 ani, au fost puşi în libertate
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Răsturnare de situaţie în cazul violului de acum 2 luni în cartierul brăilean Vidin, în care victima a fost o fată de 10 ani. Cei doi tineri de 20 şi de 30 de ani reţinuţi pentru viol au fost eliberaţi, după ce au apărut noi probe. Potrivit MEDIAFAX este posibil ca cei doi să fi recunoscut violul la presiunea anchetatorilor.

Tinerii au fost eliberaţi în urma unei decizii a Judecătoriei Brăila.

Asta deşi ei au recunoscut că au violat victima de mai multe ori, după ce au întâlnit-o pe stradă.

Reprezentanţii Judecătoriei susţin că decizia a fost luată după ce anchetatorii au descoperit probe noi care au dus demonstrarea nevinovăţiei celor doi. În timpul procesului se va stabili de ce au acceptat tinerii să semneze declaraţiile incriminatoare, una dintre variante fiind că au făcut-o la presiunea anchetatorilor.

„Pot să vă confirm că au fost eliberaţi la propunerea Parchetului. Despre presiuni nu am informaţii, dar cu siguranţă se va afla ce s-a întâmplat. În acest dosar au apărut împrejurări noi, după arestarea preventivă a celor doi”, a explicat, pentru MEDIAFAX, reprezentanta Judecătoriei Brăila, Georgiana Streche.

După ce Judecătoria Brăila a decis să-i pună în libertate pe cei doi tineri, procurorii au deschis noi piste care au dus la arestarea preventivă a unei persoane. Identitatea acesteia nu a fost încă dezvăluită, din motive care au legătură cu ancheta penală.

Violul s-a produs la sfârşitul lunii noiembrie.

Citiți și: Coşmarul unei fetiţe, ademenită și violată de doi indivizi

Citiți și: Procurorii prezintă primele date ale anchetei în cazul fetiței din Brăila, luată de pe stradă și violată

Imagine cu caracter ilustrativ, theweek.in

Image
Image